سردخانه خرما در تبریز | خرید سردخانه خرما از الکتروبهمن 09156152857

سردخانه خرما در تبریز | خرید سردخانه خرما از الکتروبهمن 09156152857

سردخانه خرما در تبریز |  خرید سردخانه خرما از الکتروبهمن 09156152857

عوامل بسیاری مانند جنس و قیمت تجهیزات سردخانه، عایق، تابلو برق و... بر قیمت سردخانه خرما در تبریز تاثیرگذار هستند.

سردخانه خرما در تبریز

خرما به دلیل قند بسیار و رطوبتی که دارد شرایط نگهداری متفاوتی دارد. اگر خرما در معرض گرد و غبار یا حشرات قرار گیرد سریعتر فاسد می‌شود به همین دلیل باید در سردخانه خرما در تبریز نگهداری شود. در ادامه مطلب، انواع و مراحل بسته بندی خرما را از ابتدا تا انتها بیان می‌کنیم.

انواع بسته بندی خرما

خرما انواع مختلفی دارد به همین دلیل شرایط نگهداری و بسته بندی آن نیز متفاوت است. خرما به دو صورت سنتی و مدرن بسته بندی می‌شود.

بسته بندی سنتی

افراد خرماها را در پلاستیک و یا کارتن قرار داده و بسته بندی می‌کنند.

سردخانه خرما در تبریز

بسته بندی مدرن

بسته بندی مدرن توسط تجهیزات و دستگاه ها انجام می‌شود. در این بسته بندی جعبه خرما توسط منگنه پلمپ می‌شود.

مراحل بسته بندی خرما

خرما برای مصرف و رسیدن به سردخانه مراحل بسیاری را پشت سر می‌گذارد. این مراحل باید با دقت انجام شود تا در نگهداری خرما مشکلی به وجود نیاید.

در ادامه مراحل بسته بندی خرما را بررسی می‌کنیم.

برداشت خرما

در مرحله اول خرما از درخت نخل جدا می‌شود. زمانی که می‌خواهیم خرما برداشت کنیم باید رنگ و رسیده بودن خرما را بررسی کنیم. البته قند و رطوبت خرما فقط با تجهیزات آزمایشگاه قابل اندازه گیری است.

می‌توان خرما را در هرکدام از مراحل رشد، مانند خلال، رطب و تمر، برداشت کرد؛ اما اینکه دقیقاً چه زمانی میوه خرما را از نخل جدا کنیم به شرایط آب و هوایی، تقاضای بازار و نوع خرما بستگی دارد.

انتقال خرمای برداشت شده به خط تولید

بعد از برداشت میوه خرما نوبت به انتقال آن به خط تولید می‌رسد. در این مرحله باید دقت کرد که خرما در ظروف ضد عفونی شده قرار داده شود. ظرف حاوی خرما باید بهداشتی، تمیز و ایزوله باشد.

این ظروف باید نسبت به هرگونه آلودگی ایزوله باشند. از طرفی، خود وسیله نقلیه نیز باید ضد عفونی شده و به سیستم‌های خنک‌کننده مجهز باشد تا جلوی فساد خرما را بگیرد.

سردخانه خرما چیست

ضدعفونی و شستشوی خرما

در این مرحله شستشوی خرما و ضدعفونی با دستگاه‌های مخصوص ضدعفونی و با کمک افراد متخصص انجام می‌شود. با این کار خرما ضدعفونی شده و میکروارگانیسم‌های آن از بین می‌رود. در این مرحله با توجه به نوع خرما رطوبت دهی یا کاهش رطوبت انجام می‌شود. در این فرایند، خرماها با آب شرب بهداشتی شستشو داده شده و سپس به کمک تجهیزات رطوبت‌گیر، خشک می‌شوند.

انتقال خرمای برداشت شده به خط تولید

 

انبار کردن خرما

قبل از بسته بندی نهایی خرما، آن را داخل سبد پلاستیکی و در سردخانه خرما در تبریز نگهداری می‌کنند. در این مرحله از بسته بندی خرما، اقداماتی برای مبارزه با حشرات و آفات انجام می‌شود.

از جمله این اقدامات می‌توان به استفاده از فرمون‌ها (ترکیبات شیمیایی برای به دام انداختن حشرات)، ضدعفونی موضعی، گازدهی یا پرتودهی خرماها اشاره کرد.

سورتینگ خرما

در این مرحله از بسته بندی خرما، خرما بر اساس مواردی مانند رنگ، شکل، اندازه و کیفیت دسته بندی و سورت شده و گرید بندی می‌شوند. این کار به منظور بهبود کیفیت محصول نهایی، افزایش ارزش افزوده و پاسخگویی به نیازهای بازار انجام می‌شود.

دسته بندی خرما باعث می‌شود که محصول از نظر ظاهری و کیفیت یکنواخت باشد و به این ترتیب از ارزش تجاری آن کم نشود.

بسته بندی خرما

در آخرین مرحله، خرماها مطابق با استاندارد ملی ایران بسته بندی می‌شوند. بسته بندی خرما باید به صورتی باشد که هیچ حشره یا آفت نتواند به آن نفوذ کند. از طرفی، جنس بسته بندی نیز باید ضدعفونی در انبار متناسب باشد. برای مثال، بسته‌بندی پلی پروپیلین برای خرماهایی که با پرتودهی ضدعفونی شده‌اند، مناسب‌تر است.

تجهیزات سردخانه خرما

سردخانه خرما تجهیزات بسیاری دارد. مهم ترین و اصلی ترین تجهیزات سردخانه خرما در تبریز عبارتند از: کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و همچنین درب و عایق‌کاری. در ادامه هرکدام را معرفی می‌کنیم.

کمپرسور

کمپرسور سردخانه مهم ترین نقش را در سردخانه دارد. کمپرسور، مبرد که مایع انتقال دهنده حرارت در سیستم خنک کننده است را فشرده می‌کند و فشار فرآیند سردسازی را نیز تامین می‌کند. الکتروبهمن در ساخت سردخانه از بهترین کمپرسور استفاده می‌کند تا دوام و طول عمر سردخانه افزایش یابد.

کندانسور

یکی از اجزای اصلی و حیاتی هر سیستم تبرید، از جمله سردخانه خرما  در تبریز کندانسور است. وظیفه اصلی کندانسور تبدیل بخار مبرد (گازی که باعث ایجاد سرما می‌شود) به مایع است.

اواپراتور

اواپراتور، مایع مبرد را که از کندانسور بیرون آمده است، به بخار تبدیل می‌کند. این فرآیند تبخیر، گرمای محیط اطراف داخل سردخانه را جذب کرده و باعث کاهش دما می‌شود. به طور کلی، اواپراتور گرمای خرما و هوای داخل سردخانه را گرفته و به مبرد منتقل می‌کند.

عایق‌بندی‌

انتخاب عایق بندی مناسب و کنترل دما بسیار اهمیت دارد. زیرا ماندگاری و کیفیت خرما را حفظ می‌کند. استفاده از مواد عایق پیشرفته مانند ساندویچ پانل‌های پلی‌یورتان یا پلی‌استایرن، مانع از انتقال حرارت به داخل یا خارج سردخانه می‌شود. استفاده از این عایق مصرف انرژی و هزینه ها را کاهش داده و دما را در حالت مطلوب نگه می‌دارد.

درب سردخانه خرما

درب سردخانه‌ خرما در تبریز از نوع کشویی یا لولایی است. این درب باید به‌گونه‌ای طراحی شود که مانع نفوذ هرگونه حشره شود. از طرفی، باید عایق‌بندی مناسبی داشته باشد تا جلوی اتلاف انرژی و انتقال حرارت را بگیرد.

قیمت سردخانه خرما در تبریز

عوامل بسیاری مانند جنس و قیمت تجهیزات سردخانه، عایق، تابلو برق و... بر قیمت سردخانه خرما در تبریز تاثیرگذار هستند. برای اطلاع از قیمت طراحی و احداث سردخانه تبریز با شماره 09156152857 تماس بگیرید.

خرما

 

جمع بندی

سردخانه خرما در تبریز در نگهداری خرما برای طولانی مدت موثر است. برای مشاوره در زمینه خرید سردخانه خرما و ساخت آن با کارشناسان الکتروبهمن با شماره 09156152857 تماس بگیرید.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 
×
×

چطور میتونم کمکت کنم؟