راهنمای صفر تا صد طراحی و ساخت انواع سردخانه در قزوین - سفارش بروز ترین سردخانه های صنعتی از گروه الکتروبهمن

راهنمای صفر تا صد طراحی و ساخت انواع سردخانه در قزوین - سفارش بروز ترین سردخانه های صنعتی از گروه الکتروبهمن

راهنمای صفر تا صد طراحی و ساخت انواع سردخانه در قزوین - سفارش بروز ترین سردخانه های صنعتی از گروه الکتروبهمن

آغاز به کار ساخت و بهره برداری سردخانه ی صنعتی در قزوین نیازمند رعایت ضوابط و شرایط محیطی خاص است . گروه صنایع برودتی الکتروبهمن ارائه دهنده ی انواع خدمات و انجام سفارش ساخت سردخانه در تمام نقاط ایران از جمله قزوین است. با توجه به نیازمندی های شما با بهترین و مناسب ترین قیمت ها ، مشاوره ی گام به گام طراحی و ساخت سردخانه را دریافت می کنید و وارد مرحله ی عملیاتی میشوید.

آغاز به کار ساخت و بهره برداری سردخانه ی صنعتی در قزوین

جهت کسب اطلاعات بیشتر و سفارش ساخت و نصب سردخانه در یزد توسط گروه صنایع برودتی الکتروبهمن،با شماره ی 09156152857  تماس بگیرید . گروه صنایع برودتی الکتروبهمن ارائه دهنده ی انواع خدمات و انجام سفارش ساخت سردخانه در تمام نقاط ایران از جمله قزوین است. با توجه به نیازمندی های شما با بهترین و مناسب ترین قیمت ها ، مشاوره ی گام به گام طراحی و ساخت سردخانه را دریافت می کنید و وارد مرحله ی عملیاتی میشوید.

در ابتدای ورودی سردخانه معمولاً اتاقک نگهبانی جهت تأمین امنیت محیطی سردخانه وجود دارد سپس محل‌هایی نظیر محل بارگیری، تخلیۀ بار، پارکینگ خودروها خواهید دید.

ما برای شما در ادامه سردخانه استاندارد در قزوین را ترسیم خواهیم نمود و توضیحاتی در مورد سردخانه ای که ما در نظر داریم برای شما بیان خواهیم نمود در داخل ساختمان و در ابتدای محل ورودی، سوله‌ای با ارتفاع ۱ تا ۱٫۲ متر از سطح زمین تقریبا است که تنها دارای سقف می‌باشد و نام این قسمت از سردخانه سکو خواهد بود و برای انتقال بار به درون سردخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نکته مهم دیگر در ساخت سردخانه در قزوین، سالن آمادگاه بوده که قبل از انتقال میوه‌ها به داخل سردخانه میوه با دمای در حدود ۳۰-درجه سانتی‌گراد قرار دارد. که برای کاهش ابتدایی دمای میوه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ زیرا وارد کردن یک­باره میوه‌ها به درون سردخانه سبب تعریق سطح بیرونی آن‌ها و کپک زدن و نابودی میوه‌ها میشود پس باید این نکته را رعایت کنید و حتما سردخانه شما سالن امادگاه داشته باشد

در سمت دیگر نیز اتاقکی بنام تونل انجماد قبل از اتاقک بالای صد درجه خواهد بود که دمایی در حدود ۳۵- درجه دارد. درون این اتاقک مواد غذایی مانند سیر و پیاز که بیشتر برای صنایع کالباس سازی مورد استفاده قرار دارد فریز می‌شود. تا لایه نازک موجود در بافت آن به طور کامل از بین برود و کیفیت کالباس تولید شده افزایش پیدا نماید.

راهنمای صفر تا صد ساخت سرد خانه در قزوین

راه اندازی سیستم ساخت سردخانه در قزوین

سیستم دیگری که باید در ساخت سردخانه در قزوین در نظر گرفته شودسیستم کنترل میزان رطوبت بوده هست در صورتی که رطوبت محیط برای محصولات کشاورزی مانند میوه‌ها به طور مناسب تنظیم نشده باشد سبب چروک شدن سطح میوه‌ها و افت کیفیت آن‌ها میشود

از این رو در صورتی که رطوبت محیط کاهش پیدا نماید سنسور اندازه­ گیری میزان رطوبت به طور اتوماتیک فعال شده و میزان رطوبت را به طور مداوم اندازه گیری می‌نماید. در صورت کم شدن رطوبت محیط نازل‌های پخش بخار آب در محیط فعال می‌شوند و بخار آب را به طور مناسب در محیط پخش می شود

دمای اتاقک‌ها نیز در یک درجه معین و به طور ثابت حفظ خواهد شد اما در صورتی که تنظیمات دمایی نیاز به کاهش یا افزایش داشته باشد، از دمنده‌هایی فعال شده برای تنظیم دما استفاده میشود

بخار آب در داخل سردخانه سبب ایجاد برفک‌های بر روی شبکه‌های اواپراتور خواهد شد، که جهت کاهش هزینه انرژی و مصرف برق این برفک‌ها توسط المنت‌های طراحی شده به طور کامل آب شده و از بین می‌روند.

مراحل اولیه ساخت سردخانه

خرید زمین

  • خرید زمین ابتدایی ‌ترین مرحله در ساخت سردخانه در قزوین است.
  • در خرید زمین بهتر است زمینی با طول و عرض متناسب خریداری نمود.
  • تا بعدا در مرحله طراحی بتوان متناسب با ظرفیت سردخانه طراحی انجام شود.
  • در صورت عدم رعایت موارد بالا در مرحله بهره‌برداری سردخانه با مشکل مواجه خواهید شد.

طراحی و ساخت تخصصی سردخانه های صنعتی در قزوین - الکتروبهمن

بیشتر بخوانید : معرفی انواع تونل انجماد

محوطه سازی

  • پس از خرید زمین مناسب گام بعدی محوطه سازی می‌باشد.
  • این بخش در واقع با عملیاتی مانند تسطیح زمین که خود شامل خاکبرداری و خاکریزی است آغاز می‌گردد.
  • دیوار کشی محوطه ساخت سردخانه و خیابان کشی نیز از دیگر مراحل اجرایی محوطه سازی سردخانه می تواند لحاظ گردد.

ساخت سردخانه متحرک در کرج

سردخانه‌ ها از نظر ایستایی به دو دسته تقسیم می ‌شوند: سردخانه ثابت و سردخانه متحرک.

سردخانه متحرک  امکان حمل مواد موجود بدون اینکه آن ها را از سردخانه خارج کنیم و دمای آنها بالا برود را به ما می ‌دهد.

این تنها مزیت این نوع نسبت به سردخانه ثابت است.

عموما این نوع کوچک‌ تر از سردخانه ‌های ثابت می‌باشند و در ساخت آن ها محدودیت وجود دارد.

ماشین‌ های حمل مواد غذایی که در سطح شهر قابل مشاهده هستند و مواد غذایی شامل مرغ یخ زده، گوشت یخ زده و … را حمل می ‌کنند نمونه ‌ای از این نوع سردخانه می باشند.

ساخت بهترین سردخانه ها در قزوین توسط گروه الکتروبهمن

مقاله آموزشی: ساخت و تعمیر سردخانه در کرمان

روش های ساخت سردخانه در قزوین

سالن‌های سردخانه دارای ده اتاق می‌باشند و هر کدام از این اتاق‌ها توان ظرفیت خنک کردن ۵۰۰ تن محصول را دارند. این سالن همچنین باید در نظر داشته باشید که اندازه‌های در نظر گرفته شده برای هر سردخانه در قزوین متفاوت است

هر اتاقک مستقلاً دارای دمای خاصی بوده که برای نگهداری محصول موجود در آن به کار می‌رود. کف سردخانه در قزوین از ارتفاع ۱ تا ۱٫۲ از سطح زمین قرار دارد و برای ایزولاسیون کف سردخانه از قلوه سنگ، ایزولاسیون، قیرگونی، آجرچینی و عایق حرارتی استفاده باید بشود

دیوارهای داخل سردخانه نیز از دیوارهای فلزی با فاصله ۲۰ تا ۲۵ متر از یکدیگر تشکیل شده است؛ که در بین این دیوارها از عایق تزریقی مایع استفاده خواهد شد هم‌چنین ایزولاسیون درها نیز به سبک دیوارها صورت می‌پذیرد، تا بین محیط سردخانه و دمای بیرون هیچ‌گونه دمایی مبادله نشود.

باید توجه کرد که در ساخت سردخانه در قزوین، اتاقک‌های طراحی شده باید دارای سیستم کنترل دما باشند، تا دمای اتاقک‌ها همواره در مقدار ثابتی نگهداری شود. این کنترل دما با کمک نیتروژن که دارای دمای ۱۹۶- درجه سانتی‌گراد است انجام می‌پذیرد. به‌گونه‌ای که نیتروژن از بین شبکه‌های طراحی شده حرکت می‌کند و سرمای حاصل از آن به طور دمنده وار وارد محیط می‌شود. سپس نیتروژن دمای گرم اتاق را گرفته و برای سرد شدن مجدداً به اواپراتور واردخواهد شد

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر
 
×

چطور میتونم کمکت کنم؟